Revenge

Nu är det sista avsnittet av revenge som gäller, nu börjar det see ya!!

PS DET KOMMER EN NY SÄSONG (Y)


Blixtrar och dunder

Omg det blixtrar som bara den. Man får hoppas att pappa kan hämta mig ud engarn, annars får man cykla hem i spöregn. HELL YEEH!

Puss


Godmorgon!

Försov mig i 30 minuter imorse. Så på en halvtimme fixa jag allt. S T R E S S A D säger jag bara... Men nu sitter jag iaf på bussen med Phoebe och Alice. De är "sociala" fast nu måste jag vara lite social.

Ska ta outfitbilder senare idag när jag kommer hem.

PUSS


Ridningen!

Den gick jättebra, hon var lite busig ibörjan och ville inte det jag ville, men efter ett tag så "kom vi överens" Haha! Vi hoppade träng igen igår och alla hästar verkade tycka det var kul även idag! Även ryttarna för den delen.


Joggar

Har precis joggat till engarn, en väldigt liten joggingrunda men bättre än inget. Väntar på att Clara och Emelie kommer och skjutsar mig till stallet :) ska rida lektion. Aja nu måste jag hitta ett ställe att sitta på xd

PUSS


Frulle

Sitter på bussen och äter lite frulle. Jag har varit hos sjukgymnasten. Det gick ganska bra faktist, nu taggar vi skola

PUSS


Tränghoppning

Jag kom nyss hem från ridningen, vi hoppade träng ute på en fin äng. Jag hade såklart Elwira, ingen förvåning. Det var jätte kul och Elwira var väldigt duktig! Vi hoppade många knasiga hinder, hon testade mig lite innan varje hinder. Men hon va söt!

PUSS


Anusha ♥

Du är en av de bästa vännerna jag har, man kan alltid prata med dig om ALLT. Du finns alltid där för en om det är något jobbigt som har hänt. Du och jag har aldrig bråkat och jag hoppas att det fortsätter så.. Det är dig som man kan prata med om man är ledsen, brpka med om man är utråkad ;* (Haha!) Du betyder så sjukt mycket för mig, du är en sån jävla bra förebild för hur en äkta vän ska vara ♥ Jag kommer sakna dig så sjukt mycket när jag byter skola, sjukt mycket. Men jag hoppas att vi kan hålla kontakten iallafall! det måste vi göra.. Du är ANusha lixom, den dära perfekta tjejen som alla älskar! Jag är sjukt nöjd att jag iallafall bytte till engelska så att ajg fick träffa dig och se hur en perfekt vän ska vara. Alla roliga minnen vi har tillsammans finns och kommer alltid finnas i mitt hjärta♥Du är min andra halva!
Älskar dig ♥♥♥
MIN Underbara Anusha♥

På hundutställning

Just nu sitter jag i solen på en hundutställning. Candice (min hund) har tävlat och hon komm trea! Hon var lite studsig och busig men väldigt fin. Vi ska väll stanna här lite till. Dagens outfit kommer senare när mamma har tid att ta kort ;)

Puss på er!


Spänningen stiger på ..

Nu har jag kommit hem från stallet, blev riktigt fint faktist. Jag städade inte så "jätte" mycket men lite hjälpte jag till. Nu när jag kom hem så var det duschen som gällde och nu sitta och vänta på middagen!
Ska även påbörja att göra en header, kan ta ett tag då jag vill bli 100% nöjd med headern, ni kan vänta er en blandning mellan kenzas och nelliberntssons headrar! :D
Puss!

Iväg till stallet!

Nu blir det iväg till stallet, ska inye ruda utan städa klubbhuset :/ haha kanske blir lite kul? (inte) nu måste jag sätta mig i bilen och köra iväg!

Puss


första Inlägget

Jag som driver denna blogg heter Vanessa Ahlström och är 13 år, jag föddes 6 januari 1999. Jag rider på ridskola ca 4 gånger i veckan, men reder endast lektion 2 ggr. Jag rider på en häst som heter Elwira. Henne började jag rida förra julen (senaste). Jag gick på fotboll men har valt att ta en paus eftersom jag tycker det blivit tråkigt och inte så peppande. Istället för att gå på fotboll så försöker jag jogga 2-3 gånger i veckan, samt hinna med alla läxor. Mitt schema är oftast fullspäckat med olika roliga aktiviteter.
ELwira och jag Innan hoppträning!

Min blogg kommer handla om mode, mitt liv, mina aktiviteter och andra random saker ;) Hoppas ni trivs på min blogg!
PS. Jag kommer fixa header så fort som möjligt DS.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0